Lægehuset i Spjald I/S

Blomstermarken 5 - 6971 Spjald

Rejsevaccinationer

De fleste rejsevaccinationer skal gives, minimum 1 måned før afrejsen, for at være virksomme under rejsen. Enkelte skal dog gives 6-8 uger før afrejse, idet der skal vaccineres flere gange (gælder smitsom leverbetændelse A+B, Japansk hjernehindebetændelse og Rabies).

Det er derfor meget vigtigt, at du bestiller tid til rejsevaccinationer så tidligt som muligt, når du har bestemt dig for en rejse, der kræver vaccinationer.

Du bedes læse om, hvilke vaccinationer, der anbefales på din rejse på http://www.ssi.dk/rejser/,  inden du bestiller tiden.

Når du bestiller tiden, bedes du samtidig fremsende en detaljeret skriftlig rejseplan til sygeplejerske Kirsten Madsen. Der skal oplyses hvilke lande og hvilke områder du skal opholde dig, inkl hvilken rejseform det er under. Dette bedes fortrinsvist gjort pr mail via vores elektronisk kommunikationsystem.

Du kan oprette dig under "Kontakt Klinikken".

Sygesikringen betaler ikke for konsultationer vedrørende rejsevaccinationer og de fleste andre vaccinationer – det skal du selv betale.

Vi tager 500 kr for den første rejsekonsultation inkl moms. Er der flere i samme familie, der skal rejse med fuldstændig samme rejseplan, tager vi 200 kr for de efterfølgende personer.

Prisen dækker bestilling og lagerføring af visse vacciner, vaccinationsvejledning, selve vaccinationen, udstedelse af vaccinationskort, journalføring af vaccinationer, rådgivning af eventuelle komplikationer der opstår, samt ajourføring på fmk.online, rådgiving om andre forholdsregler for at undgå sygdom i forbindelse med rejsen.

Herudover tilkommer prisen på visse vaccinationer, som vi udsteder recept på, evt når vi har fået din skriftlige rejseplan. Du skal selv købe og afhente vaccinen på apoteket.

Skal der gives mere end en vaccination i et forløb, vil vi tage et vaccinationshonorar på 200 kr, for de efterfølgende vaccinationer efter den første konsulation.

Disse vacciner skal du ligeledes selv afhente på apoteket, når vi har udstedt en recept.

Skal vi udstede en recept på medicin mod malaria, koster dette 100 kr.

Sygeforsikringen “danmark” yder tilskud til rejsevacciner, men du skal betale regningen i lægehuset og selv indsende regningen til “danmark” efterfølgende.

Vær opmærksom på, at der ikke ordineres forebyggende antibiotika eller antibiotika til selvbehandling til at tage med på rejse. I de sjældne tilfælde, hvor det er tilrådeligt at medbringe forebyggende antibiotika eller antibiotika til selvbehandling, er det en lægelig beslutning, der kræver særskilt konsultation hos en læge.

Telefontider

mandag:
tirsdag:
onsdag:
torsdag:
fredag:

08.00 - 12.30
08.00 - 12.30
08.00 - 12.30
08.00 - 12.30
08.00 - 12.30

Konsultationstider

mandag:
tirsdag:
onsdag:
torsdag:
fredag:
08.00 - 15.30
08.00 - 15.30
08.00 - 15.30
08.00 - 16.30
08.00 - 15.30 

Arbejdsplan uge 33

Bente

Arb. man., tirs., ons., tors., fre.

Stella

Arb. man., tirs., ons., fre.

Ryan

FRI

Jes

Arb. man., tirs., ons., tors., fre.

 

 

Arbejdsplan uge 34

Bente

Arb. man., tirs., ons. 

Stella

Arb. man., ons., tors

Ryan

Arb. man., tirs., ons., tors., fre.

Jes

Arb. tors., fre.

                            

 

Handicapforhold

Der er handicapvenlig adgang samt handicaptoilet.

Links

sundhed.dk

lægevagten.dk 

Syge børn

Spjald Lægehus I/S - Blomstermarken 5 - 6971 Spjald - Tlf.: 97 38 16 00